Okul Müdürü Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Okul Müdürü Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Milas 23 Nisan İlkokulu ve Ortaokulu'nun Okul Müdürü Hasan Turgut, Burdur’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Hasan Turgut, asker olan oğlunun yemin töreninin ardından Burdur’a dönerken trafik kazasına karıştı. Burdur'un Yeşilova ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza yerine gelen ekipler, Hasan Turgut’un ağır yaralandığını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini belirledi.

Araçlarda sıkışan diğer yolcular, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve sağlık ekipleri tarafından tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Turgut, Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Yakın zamanda anjiyo olmuş ve yıllık izinde bulunan Müdür Turgut’un, kazada aynı araçta bulunan kayını vefat etti. Eşi ve oğlu ise Antalya’daki hastanede tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.