Halkbank'tan Emeklilere Jest! 28.000 TL Sürpriz Ödeme

Halkbank'tan Emeklilere Jest! 28.000 TL Sürpriz Ödeme
Emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında bankaların sunduğu ödemeler devam ediyor. Halkbank, emekliler için 28.000 TL’lik özel bir kampanya açıkladı.

Halkbank Emekli Kampanyası Açıklandı!

Kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, çok sayıda emekli müşterisine çeşitli imkanlar sunuyor. Halkbank’ın emeklilere sunduğu bu özel imkanlar, bir emekli paketi olarak müşterilere sunulurken, emekliler bu paketten faydalanarak önemli tutarlarda ödeme alabiliyorlar.

Halkbank’ın emekli paketi iki farklı aşamadan oluşuyor. İlk aşama, emekli maaş promosyonu ödemesi oluyor. İkinci aşamada ise emeklilere nakit desteği sağlayabilmek için bir ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. Bu iki aşama birleştirildiğinde, emekliler önemli tutarlarda ödeme alabiliyorlar.

Promosyon ve İhtiyaç Kredisi Ayrıntıları

Halkbank, emekli müşterilere asgari seviyede emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu tutarlar, 5.000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor. 20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olan müşteriler 12.000 TL emekli maaş promosyonu alabiliyorlar. 10.000 TL altında emekli maaşı olanlara ise 5.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor. En düşük emekli maaşı 12.500 TL olduğundan, bu en alt seviye promosyon ödemesi sadece dul ve yetim maaşı alanları kapsıyor.

Halkbank’ın emekli paketi kapsamında sunduğu ihtiyaç kredisi imkanında, müşterilere özel bir faiz oranı uygulanıyor. Küçük bir faiz indirimi yapılan emekli müşteriler, normalin altında bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekiyorlar. Emekli maaş promosyonu ödemesinin üzerine eklenen ihtiyaç kredisi ödemesi, toplam ödeme tutarını 28.000 TL’ye çıkarıp bu parayı emekli müşterilerin hesaplarına aktarıyor. 12.000 TL emekli maaş promosyonu alan müşteriye, 16.000 TL de ihtiyaç kredisi verilerek toplam tutar 28.000 TL’ye yükseltiliyor. Emeklilere yapılan 28.000 TL’lik ödemenin 12.000 TL’lik kısmı geri ödenmiyor. İhtiyaç kredisi olarak kullanılan 16.000 TL ise 36 ay taksit ile Halkbank’a geri ödeniyor.

uşakgündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.