İstanbul ve Ankara'da kim önde? İşte son anket sonuçları...

İstanbul ve Ankara'da kim önde? İşte son anket sonuçları...
Yaklaşan yerel seçimler öncesi İstanbul ve Ankara için ASAL Araştırma son anket sonuçlarını açıkladı. Peki Anket sonuçlarında son durum İstanbul ve Ankara'da kim önde?

2 büyük ilde son anket sonuçları açıklandı. Yerel seçim 2024 anket sonuçlarına ilişkin son dakika verileri açıklanmaya devam ediyor. 31 Mart Pzar yerel seçimleri için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerin anket sonuçları merak ediliyor.

Ankara ve İstanbul seçmenin nabzını tutan Asal Araştırma, son anket sonucuna göre partilerin oy oranlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu Pazar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi Olsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz? (1-8 Kasım tarihleri arasında 2000 kişi ile yapılan sonuçlar)

▪️AK Parti:%39,5
▪️CHP:%34,4
▪️MHP:%8,5
▪️İYİ Parti:%6,8
▪️HDP/YSP:%4,0
▪️Diğer:%6,8

Bu Pazar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi Olsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz? (3-8 Kasım tarihleri arasında 2500 kişi ile yapılan sonuçlar)

▪️AK Parti:%46,6
▪️CHP:%41,0
▪️HDP/YSP:%3,2
▪️MHP:%3,0
▪️İYİ Parti:%1,8
▪️Diğer:%4,4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum