12 ay geri ödeme yok! Devlet 350 bin TL kredi başvurularını açıkladı

12 ay geri ödeme yok! Devlet 350 bin TL kredi başvurularını açıkladı
Türkiye'de 1 yıl geri ödemesiz devlet destekli krediye dair başvurular da alınmaya başladı. 350 bin TL'lik krediye dair başvuru detayları da netleşti.

Türkiye'de 1 yıl geri ödemesiz devlet destekli krediye dair başvurular da alınmaya başladı. 350 bin TL'lik krediye dair başvuru detayları da netleşti. Acil nakit ihtiyacı olan kişiler bankaların yüksek faizli kredileri yerine de devlet destekli kredileri tercih etmekte.

Yeni iş kuracak veya işini büyütmek isteyen kişiler için yeni fırsat KOSGEB ve Halkbank işbirliğiyle geldi.

Yeni girişimciler için yepyeni bir devlet destekli kredi imkanı resmen başlatıldı. Uzun süreden beri girişimcilere özel fırsat sağlayan Halkbank, başvuru yapana tam 350 bin TL verecek.

Halkbank ve KOSGEB işbirliği ile girişimci kredisi kampanyası resmen hayata geçirildi. 350 bin TL’lik yeni kredi paketi 12 ay geri ödemesiz olarak sağlanacak. İş kurmak isteyen herkese sağlanacak olan bu yeni kampanyanın şartlar ve detaylar da belli oldu.

Uzun süreden beri yoğun ilgi gören girişimci kredisinde limitler de artırıldı. Halkbank, başvuru yapanlara 350 bin TL kredi verecek. KOSGEB desteği ile sağlanacak olan girişimci kredisi 12 ay da geri ödemesiz olacak.

KREDİ ÖZELLİKLERİ

Halkbank ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan girişimci kredilerinin de yeni iş kuracak olan girişimcilere verileceği ifade edildi.

Halkbank tarafından gelen açıklamalara göre; üniversitelerin en az Yükseköğretim fakültelerinden mezun olmuş ve mezun olduğu Bölümle ilgili herhangi bir İş tecrübesi bulunmayan kişiler girişimci kredisi kullanabilecek. Girişimci kredisinden yararlanabilmek için aynı zamanda 35 yaşından küçük olma şartı da yer almakta.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Halkbank’tan finanse edilecek olan 350 bin TL genç girişimci kredisi için herhangi bir Halkbank şubesine gitmeniz gerekmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.