Son dakika: Emekli, memur ve işçileri sevindiren haber! Faizsiz bayram kredisi veren bankalar belli oldu!

Son dakika: Emekli, memur ve işçileri sevindiren haber! Faizsiz bayram kredisi veren bankalar belli oldu!
Bayram öncesi kredi kampanyaları peş peşe duyuruldu! Emekli, memur ve asgari ücretliye faizsiz kredi veren bankalar belli oldu! İşte emekli, memur ve işçiler için sıfır faizli kredi ve nakit avans kampanyası başlatan bankalar..

Bayramda sıfır faizli kredi ve nakit avans verecek bankalar hangileri? Kurban Bayramında nakit ihtiyacı çekmemek adına faizsiz kredi kampanyaları yakından takip ediliyor. İşte memur, emekli, esnaf, asgari ücretli çalışanlara faizsiz bayram kredisi veren bankalar listesi..

FAİZ YOK

35 bin liraya kadar verilecek söz konusu kredide faiz olmadığı açıklandı. 3 ve 6 aya kadar vade ile söz konusu faizsiz kredi verilecek.

BANKALARIN LİSTESİ AÇIKLANDI

Bankaların yeni müşterilerine özel sunduğu faizsiz kredi kampanyaları da belli oldu. Bayram öncesi vatandaşlara verilecek faizsiz kredinin ayrıntıları şu şekilde:

Enpara tarafından yapılan açıklamada faizsiz 20 bin liralık ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi. Söz konusu krediye bakıldığında 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi.

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada ise 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi verileceği, 3 ay vadeli 20 bin lira faizsiz nakit avans verileceği bildirildi. Toplamda 30 bin lira faizsiz kredi verilecek.

Akbank bir duyuru yayınladı ve 10 bin lira faizsiz ihtiyaç kredisi verileceği ve 6 ay vade ile geri ödemenin olacağı bildirildi. 20 bin lira da faizsiz nakit avans verilecek. Nakit avansın geri ödemesi 3 ayda olacak. Toplam faizsiz kredi 30 bin lira olacak.

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada ise 6 ay vadeli 10 bin lira faizsiz ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli 20 bin lira nakit avans olmak üzere toplamda 30 bin lira faizsiz kredi verileceği bildirildi.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamada ise 3 ay vadeli 25 bin lira faizsiz nakit avans verileceği bildirildi. Kredi geri ödemesi 3 ay vade ile yapılacak.

TEB tarafındna yapılan son dakika açıklamasında 6 ay vadeli 10 bin lira ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli 25 bin lira nakit avans ve toplamda 35 bin lira faizsiz kredi verileceği bildirildi.

Denizbank açıklamasında 6 ay vadeli 10 bin lira, 3 ay vadeli 15 bin lira kredi vereceğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası 3 ay vadeli 20 bin lira faizsiz nakit avans vereceğini duyurdu. Söz konusu kredi 3 ay vade ile geri ödenecek.

Albaraka Türk Katılım Bankası 0 kar paylı 6 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli 15 bin lira kredi veriyor.

On Hesap ise 6 ay vadeli 10 bin lira kredi veriyor. Kredi faizsiz şekilde verilecek.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamasında ise 1000 TL'lik bankkart lira kazanma fırsatının yeni müşterilere özel sunulduğuna yer verildi.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kampanyaya başvurular, bankaların mobil uygulamaları üzerinden yapılıyor. Uygulama üzerinden müşteri olduktan sonra başvurunuzu yapabileceksiniz.

aydınlık

Etiketler :