Ünlü astrolog altın tahminini açıkladı: altında alım fırsatı başladı

Ünlü astrolog altın tahminini açıkladı: altında alım fırsatı başladı
Türkiye'de altın fiyatları yaz mevsiminin gelmesi sonrası özellikle de düğün sezonu açılmasıyla birlikte de gündemin en üst sıralarına da yerleşti.

Türkiye'de altın fiyatları yaz mevsiminin gelmesi sonrası özellikle de düğün sezonu açılmasıyla birlikte de gündemin en üst sıralarına da yerleşti. Yatırım uzmanlarının dışında da astrologlar altın fiyatlarını da yakından takip ediyor.

Son olarak Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla Sözcü TV'de yayımlanan Gökyüzü Sohbetleri'ne konuk olan ünlü astrolog Öner Döşer, altın fiyatlarına dair önemli öngörülerde bulundu.

Döşer tarafından yapılan açıklamalarda; programda İngiliz Finansal Astrolog Christin Skinner'ın verilerine dayanarak altın piyasasında yaklaşan döneme dikkat çekti.

AĞUSTOS'TA YÜKSELİŞ BAŞLAYACAK

Ağustos ortası gibi altın fiyatlarında önemli bir yükseliş öngördüğünü belirten Döşer, bu dönemin altın alımı için potansiyel bir fırsat sunabileceğini ifade etti.

"Önümüzdeki hafta Aslan burcunda yeni ay olacak. Bu durum altın fiyatlarında büyümeyi tetikleyebilir. Şu anda fiyatlar henüz yüksek seviyelerde değil, bu da alım fırsatı olarak değerlendirilebilir" diyen Döşer, fiyatların ileri dönük olarak artabileceğini ve bu nedenle yatırımcıların bu süreçte dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir.

Etiketler :