İl Müdürlüğünde sular durulmuyor, müdür dayanmıyor!

İl Müdürlüğünde sular durulmuyor, müdür dayanmıyor!
Bu kuruma müdür dayanmıyor! İl müdürünün görevden alınmasının ardından dördüncü kez müdür ataması yapıldı.

Gaziantep’te uzun yıllar görev yapan Çalışma ve İŞKUR İl Müdür Sıraç Ekin'in 2022 yılında gerekçesiz bir şekilde görevden alınarak, merkeze çekilmesi üzerine Gaziantep’e 4’üncü kez müdür ataması yapıldı.

İŞKUR Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin’in İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından görevden alınmasının ardından atama krizi devam ediyor. Gaziantep İŞKUR İl Müdürlüğüne sırasıyla vekaleten Abdulhamit Yıldırım, Yavuz Selim Öztürk, Özlem Soylu Demirel atanmıştı. İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından son olarak Gaziantep İŞKUR Müdürlüğüne Aytekin Doğan atandı. Doğan’ın da göreve vekaleten atandığı ve dün itibariyle göreve başladığı öğrenildi.

ÖZTÜRK, BAŞMÜFETTİŞ OLDU

İŞKUR Genel Müdürlüğü kararıyla İl Müdürü Siraç Ekin’in görevden alınmasının ardından İl Müdürlüğü görevine vekaleten İl Müdür Yardımcısı Abdulhamit Yıldırım getirilmişti. 15 günlük sürenin ardından İŞKUR İl Müdürlüğü görevine Yavuz Selim Öztürk atanmıştı. 2023 yılı Nisan ayına kadar Gaziantep’te görev yapan Öztürk’ün İŞKUR Başmüfettişliği görevine atanmasının ardından İl Müdürlüğü görevine Özlem Soylu Demirel getirilmişti.

İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA

Nisan ayından bu yana İl Müdürlüğü görevini sürdüren Demirel’in görevi, Genel Müdürlük kararıyla yapılan atama ile sona erdi. İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından alınan karar ile İl Müdürlüğü görevine Aytekin Doğan atandı.

YENİ MÜDÜR ANKARA’DAN

Ankara’da Çankaya İlçe Müdürlüğünde görev yapan Doğan’ın atama kararının ardından Gaziantep’te göreve başladığı öğrenildi. Vekaleten ataması gerçekleştirilen Doğan’ın asaleten atamasının yapılıp yapılmayacağı da merak konusu oldu.

gazianteppusula

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.