İl Müdürü görevden alındı! İşte yeni atanan isim

İl Müdürü görevden alındı! İşte yeni atanan isim
2022 yılından beri Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Ertosun görevden alındı yerine ise Bitlis il müdürü İsmetullah Altun atandı.

Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde il müdür yardımcısı iken 2022 yılında Tarık Kuşman yerine atanan Hüseyin Ertosun bu görevden alındı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda üst düzey görev alma ve atamalar yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş talimatıyla İl Müdürlerinin görev yerleri değiştirildi. Bu kapsamda ilk değişiklikler Mardin, Batman, Bingöl, Bitlis, Malatya, Muş, Van, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Bursa, Yozgat, Tekirdağ ve Edirne illerinde yapıldı.

İl Müdürü değişti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Van il müdürlüğünde görev değişikliği yaptı. Bakanlık, Van il müdürü Hüseyin Ertosun’un yerine Bitlis il müdürü İsmetullah Altun'u atadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.