“Memurun yoksulluk sınırı altında maaş almasını sağlayan Memur Sen başkanı Ali Yalçın'ı kutluyoruz!”

“Memurun yoksulluk sınırı altında maaş almasını sağlayan Memur Sen başkanı Ali Yalçın'ı kutluyoruz!”
Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan Demircan, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Demircan açıklamasında Memur-Sen’in asli görevlerinden saptığını belirtti. İşte o açıklamalar...

Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan Demircan, “1007 kazanımla memurun yoksulluk sınırının altında maaş almasını sağlayan Memur Sen başkanı Ali Yalçın'ı kutluyoruz. 1007 kazanımla emeklinin açlık sınırının altında maaş almasını sağlayan Memur Sen başkanı Ali Yalçın'ı kutluyoruz. 1007 kazanımla memurun ve emeklinin borç batağında yaşam mücadelesi vermesini sağlayan Memur Sen başkanı Ali Yalçın'ı kutluyoruz. Utanır mı? Utanmaz.” dedi.

“Memur ve Emekliyi %100 Zam İsteyemiyorlar”

Demircan ayrıca, Memur-Sen’in memur ve emekliyi yeterince temsil etmediğini öne sürerek, “Bu zihniyet, memur arkadaşımı temsil etmiyor. Hanelerin desteklenmesini istiyor ama kamu görevlisi için %100 zam demiyor,” dedi.

3600 ek gösterge sorunu çözülmedi

3600 ek gösterge düzenlemesine de değinen Genel Başkan Togan Demircan, “3600 ek gösterge sorunu çözülmedi. Temmuz ayında memur ve emeklinin enflasyon farkı beklentileri karşılanmadı. Memur-Sen Başkanı, kamu hakem heyetini suçlayarak sorumluluktan kaçmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum