AK Partili Milletvekilinden, Yeni Atanan Milli Eğitim Müdürü Hakkında Açıklama

AK Partili Milletvekilinden, Yeni Atanan Milli Eğitim Müdürü Hakkında Açıklama
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'nin görevden alınmasının ardından, yeni atanan müdür Coşkun Esen hakkında açıklamalarda bulundu.

Cıngı, Karaköse'nin şehirde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunarak başarılı bir hizmet sunduğunu belirtti ve kendisiyle çeşitli projelerde birlikte çalıştıklarını ifade etti.

Cıngı, yeni Milli Eğitim Müdürünün deneyimli ve başarılı bir isim olduğunu, uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev aldığını ve çeşitli ödüllerle taltif edildiğini vurguladı. Müdür değişiminin, zaman zaman kesintilere neden olabilse de genellikle faydalar sağladığını belirterek, yeni müdürle birlikte eğitim sisteminin daha da ileriye taşınacağına inandığını söyledi.

Açıklamasında, "Son yıllarda sık sık müdür değişimine sahne oldu şehrimiz," diyen Cıngı, değişimin eğitimde yenilikler ve gelişmeler getirebileceğine dikkat çekti ve bu süreçte herhangi bir sıkıntı yaşanmadan eğitim çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.