Bakanlıktan Flaş Karar! İl Milli Eğitim Müdürünün Görev Yeri Değişti

Bakanlıktan Flaş Karar! İl Milli Eğitim Müdürünün Görev Yeri Değişti
Milli Eğitim Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 'in görev yerini değiştirdi. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde flaş bir atama kararı alındı.

2020 yılından beri Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ali Tatlı'nın görevi sona erdi.

Tatlı'nın yerine, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir atandı.

Murat Demir Kimdir?

1969 yılında Elazığ’ın Karakoçan ilçesi, Altınoluk Köyü’nde doğan Murat Demir, ilk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı. 1994 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 26 Ekim 1994 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığına atandı ve 16 Eylül 1999 tarihine kadar devlet okullarında görev yaptı.

16 Eylül 1999 tarihinde öğretmenlik görevinden istifa eden Demir, bir süre özel eğitim kurumlarında hem öğretmen hem de yönetici olarak çalıştı. 26 Mart 2009 tarihinde, açıktan atama ile yeniden öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okullarda 2014 yılına kadar görev yaptı.

16 Ocak 2014 tarihinde Malatya Arapgir İlçe Milli Eğitim Müdürü, 13 Ağustos 2014 yılında Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve 24 Mayıs 2016 tarihinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

27 Aralık 2021 tarihinde Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Demir, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.