CHP'den Bakan Yusuf Tekin hakkında sert sözler: Bu zat derhal görevden alınmalı

CHP'den Bakan Yusuf Tekin hakkında sert sözler: Bu zat derhal görevden alınmalı
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin MYK toplantısının ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i hedef alan açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin'e sert sözlerle yüklenen Yücel, ''Buradan bir kez daha uyarıyoruz! Bu zat derhal görevden alınmalıdır.'' dedi...

Milli Eğitim Bakanı Tekin'e de skandal sözler sarfeden Yücel, "Bu adamın her davranışı, her konuşması, her adımı faul" dedi. CHP'li Deniz Yücel'in açıklamaları şöyle:

BU ADAMIN HER DAVRANIŞI FAUL:

Bu kişi, o koltuğu kesinlikle hak etmiyor. Bu adamın her davranışı, her konuşması, her adımı faul. Bu zat göreve geldiği günden bu yana toplumun tepkilerine hep kulak tıkadı. Bayramda ise sınırı iyice aştı. Öğretmenlerimize “fonlanan grup” deme cüretini gösterdi. Milli eğitime ayırılan kaynakları tarikatlara peşkeş çekmekten utanmayan bu kişi, öğretmenlerin emeğini hiçe saydı.

"BU ZAT DERHAL GÖREVDEN ALINMALIDIR"

Buradan bir kez daha uyarıyoruz! Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız, evlatlarının gelişim ve öğrenim sürecinden kaygı duyan velilerimiz, kutsal bir meslek için emek harcayan öğretmenlerimiz, atanmayı bekleyen binlerce öğretmen adayımız, bu eziyetten bir önce kurtarılmalıdır. Bu zat derhal görevden alınmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum