Görev süresi dolan okul müdüründen, örnek davranış!

Görev süresi dolan okul müdüründen, örnek davranış!
MANİSA'DA görev yaptığı Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlkokulu'ndan tayini çıkan okul müdürü Yakup Ateş (43), ihtiyaç sahibi öğrencilerine gelir sağlamak amacıyla herkes için bir fidan dikti.

Salihli'nin Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlkokulu'nda daha önce öğrencilerin eğitim masraflarına destek amacıyla tarlaya buğday eken okul müdürü Yakup Ateş, 9 yıllık görev süresi dolması ve tayininin çıkmasının ardından, tayini çıkmasının ardından her bir öğrencisi ve okulda görev yapan öğretmen ve hizmetliler için zeytin fidanı dikti.

MANİSA'DA görev yaptığı Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlkokulu'nda, 9 yıllık görev süresi dolmasının ardından tayini çıkan okul müdürü Yakup Ateş (43), kendinden sonra ihtiyaç sahibi öğrencilerine gelir sağlamak amacıyla her bir öğrencisi ve okulda görev yapan öğretmen ve hizmetliler için zeytin fidanı dikti. Ateş, "Okuldan ayrılmam münasebetiyle de öğrencilerime özel bir hediye olsun diye, okulumuzun daha önce öğrencilerimin faydasına işlediğim tarlasına zeytin fidanı dikimi yaptım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.