İl Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu!

İl Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu!
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü kim oldu? Milli Eğitim Bakanlığında İl Müdür Yardımcısı olan Engin Kahraman, İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz şubat ayında Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Coşkun Bakırtaş'tan boşalan koltuğa atama yapıldı.

Geçen yıl Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev almış ve şu anda Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak çalışan Engin Kahraman, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne getirildi.

Kamuoyunda Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü için 4 aday adı geçiyordu.

Bunlar arasında Adapazarı Halk Eğitim Müdürü Faruk Kıral, Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mustafa Gönan, Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman ve Figen Sakarlıoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hayri Çetinkaya bulunuyordu. Ancak, değerlendirmeler sonucunda Kahraman'ın bu göreve atanmasına karar verildi

medyarota

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum