İlçe müdürünün dikkatine: Bir okul müdürü hakkında şikayet geldi!

İlçe müdürünün dikkatine: Bir okul müdürü hakkında şikayet geldi!
Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürünün dikkatine! Rabak ilköğretim okulu müdürünün, öğrenci kayıtları esnasında velilerden A4 kağıdı talep ettiği iddia ediliyor.

1 Temmuz itibariyle başlayan öğrenci kayıt sürecinde, okul müdürlerinin, velilere dayatma yaptığı bildiriliyor. Kartepe’de, 2024-2025 eğitim öğretim yılı kayıtlarında, okul müdürü hakkında şikayet geldi. Kartepe'de bir okul müdürünün kayıtlar esnasında kendisine çıkartılan zoruğu gazetemize ulaşarak şunları söyledi:

OKUL MÜDÜRÜ A4 KAĞIDI İSTİYOR

“-Kartepe Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunan Rabak ilkokulu müdürü 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin hepsinden bir top A4 kağıdı istiyor. A4 kağıdı almayan öğrencilerin de kayıtlarını yapmıyor. Okula gittiğimizde bize görselde yazılı olan kağıdı verip bunu alın gelin ondan sonra size kayıt evraklarını veririz diyorlar. Bu konuda yetkililerin gerekli önlemleri alınmasını istiyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum