İş Bankası Çıldırdı: Maaş Promosyonu 52.000 TL'ye Çıktı!

İş Bankası Çıldırdı: Maaş Promosyonu 52.000 TL'ye Çıktı!
Milyonlarca emekli ve memur maaşları için bankalarla promosyon anlaşmaları devam ederken son güzel haber Balıkesir'den geldi.

Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim çalışanları için büyük bir öneme sahip devasa bir promosyon anlaşmasına imza atıldı.

Bankaların emekli promosyon anlaşması yarışında sevinçli haber, Balıkesir Sındırgı'dan geldi. Buna göre Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 52.000 TL promosyon ödenecek

52.000 TL promosyon anlaşması!

Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmen, şef, memur, şube müdürü ve diğer pesonelin banka maaş promosyonunda ihale sonucu belli oldu. Buna göre ihale sürecinde rekabet eden bankalar arasında en yüksek tutar Türkiye İş Bankası ile 52.000 TL promosyon bedeli üzerinden anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Anlaşma Süresi Ne Kadar?

Bu anlaşma eğitim camiasında şimdiye kadar imzlanan en yüksek maaş promosyon anlaşması olup sözleşme 01.08.2024'den 01.08.2027 tarihine kadar geçerli olacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum