Lise Müdürü, Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı!

Lise Müdürü, Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı!
Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Azaklı, Gülyalı Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin iki yıldır müdürlüğünü yapan Mehmet Azaklı, Gülyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başladı.

Mehmet Azaklı kimdir?

1977 yılında Ünye’de doğan Mehmet Azaklı, 1999’da Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Ordu Üniversitesi’nde Sınıf Eğitimi alanında tamamladı.

Mehmet Azaklı, 1999 yılında vekil öğretmen olarak öğretmenlik mesleğine adım attı. 2000’de Gölköy Ahmetli İskender Ulus İlköğretim Okulu’na atandı. 2006-2022 yılları arasında İkizce ilçesinde müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi İkizce Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2022 Haziran ayından itibaren Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak çalıştı.

Gülyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Azaklı, evli ve iki çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.