MEB GÖREVDE YÜKSELME MÜLAKATLARINDA USULSÜZLÜK İDDİASI | Mahkemeden SON DAKİKA yürütmeyi durdurma kararı

MEB GÖREVDE YÜKSELME MÜLAKATLARINDA USULSÜZLÜK İDDİASI  | Mahkemeden SON DAKİKA yürütmeyi durdurma kararı
Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Sözlü Sınavı usulsüzlük iddiası ile yargıya taşındı. Mahkeme, Eğitim- Sen'i haklı bularak yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşte detayalar...

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde şef olarak görev yapan Eğitim-Sen üyesi, 12 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Sözlü Sınavı’nda düşük puanla birlikte usulsüzlük iddiası ile yargıya gitti.

Eğitim-Sen’den yapılan açıklamaya göre mahkemenin kesin olarak yürütmeyi durdurma kararı verdiği dile getirildi. Eğitim-Sen yaptığı açıklamada, “İzmir Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde şef olarak görev yapan üyemize 12.01.2024 tarihinde gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Sözlü Sınavı'nda verilen düşük puana ve mülakat sınavındaki usulsüzlüklere itiraz ettik ve kazandık. Mahkeme kesin olarak yürütmeyi durdurma kararı verdi. Mülakat kaldırılıncaya kadar mülakatın yarattığı haksızlıklara karşı her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz!” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum