MEB tatil yapacak öğretmenler için indirim kararını açıkladı! Yüzde 50 indirim resmen duyuruldu

MEB tatil yapacak öğretmenler için indirim kararını açıkladı! Yüzde 50 indirim resmen duyuruldu
Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'e bağlı öğretmenler için de tatil yapmaları durumunda indirim kararı da duyuruldu.

Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'e bağlı öğretmenler için de tatil yapmaları durumunda indirim kararı da duyuruldu. MEB tarafından hazırlanan fırsatla birlikte de öğretmenler artık ülkenin dört bir tarafında da yüzde 50 indirimle konaklayabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenler 14 Haziran tarihinde okulların kapanmasının ardından 28 Haziran tarihindeki mesleki çalışmalarını da tamamlamalarının üzerine 9 Eylül tarihine kadar sürecek olan yaz tatiline başlamış bulunmaktalar.

14 Haziran 2024 tarihinde karnelerin verilmesinin ardından öğretmenler mesleki eğitim seminerlerine katılmıştı. Bunun ardından yaz tatiline çıkabilmiş olan öğretmenler için 9 Eylül’e kadar devam eden tatil sürecinde uygun fiyata konaklayabilecekleri oteller bulunuyor.

LÜKS ÖĞRETMENEVLERİNDE UYGUN FİYATLI KONAKLAMA

Öğretmenlerin yüzde 50 indirim fırsatından yararlanarak avantajlı tatil şansı yakalayabilecekleri yerler öğretmenevleridir.

Bu durumda yaz tatilini geçirecek olan öğretmenler yarı fiyatına tatil yapma şansı yakalayacaklardır. Söz konusu indirim için bakanlık Eğitim Neferlerine Minnet isimli bir proje başlatmıştır.

Öğretmenevleri üzerinden öğretmenler hem indirimli konaklayabilir hem de tatil keyfini çıkarabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum