MEB'de Hareketli Saatler: Bakan Mahmut Özer Tarafından Görevden Alınan İl Müdürü Yeniden Atandı

MEB'de Hareketli Saatler: Bakan Mahmut Özer Tarafından Görevden Alınan İl Müdürü Yeniden Atandı
2022 yılında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından görevinden alınan Abdülaziz Yeniyol, yeniden il milli eğitim müdürü olarak atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda önemli değişiklikler yaşanıyor. Bu kapsamda 11 ilin il milli eğitim müdürü değişti.

Bir değişiklik de Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşti. Buna göre, Yalova'nın eski İl Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Yeniyol, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer döneminde İstanbul'dan Yalova'ya gidiş geliş yaptığı gerekçesiyle görevinden alınmıştı.

Dr. Abdülaziz Yeniyol Kimdir?

1968 yılında İstanbul'da doğan Abdülaziz Yeniyol, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Felsefe ve Din Bilimleri alanında yüksek lisans yaptı. Ardından, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalında doktorasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.