Milli eğitim camiası, bayramda yasa boğuldu: 3 okul müdürü birden hayatını kaybetti

Milli eğitim camiası, bayramda yasa boğuldu: 3 okul müdürü birden hayatını kaybetti
Kurban Bayramında eğitimcileri kahreden haber geldi. Okul Müdürü Adem Kaval, Cahit Çetin ve Zafer Karan yaşamını yitirdi.

Eğitim camiası yasta! Okul müdürü amansız hastalığa yenildi.

Denizli'de eğitim camiası yasta! Pamukkale ilçesindeki Pakize ve Suzan Özkardeş İlkokulu'nun müdürü Adem Kaval, 2,5 yıldır süren kanser mücadelesini kaybetti. 52 yaşındaki Kaval, hastalığına rağmen aktif bir şekilde görevini sürdürmüş, evli ve 2 çocuk babası olarak biliniyordu.

Kocaeli'de, İmam Hatip Ortaokulu müdürü hayatını kaybetti

Evindeyken aniden rahatsızlanan ve beyin kanaması teşhisi ile hastaneye kaldırılan Cahit Çetin, iki gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. 57 yaşındaki Cahit Çetin, Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmakta ve iki çocuk babasıydı.

Okul müdürü Zafer Karan yaşamını yitirdi

ERZURUM Kazım Karabekir İlkokulu'nda müdürlük görevi de yapan Zafer Karan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Zafer Karan, kısa bir süre önce geçirdiği beyin kanaması sonrası Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altındaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.