Milli Eğitimde Yeni Müdür Belirleniyor! Kararname Yakında Çıkacak

Milli Eğitimde Yeni Müdür Belirleniyor! Kararname Yakında Çıkacak
Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, 2018 yılından beri sürdürdüğü görevinden geçtiğimiz günlerde kendi isteğiyle ayrıldığını açıklamıştı.

İsmail Baş’ın görevden ayrılma talebinin ardından, yerine geçecek olan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü de belli olmaya başladı. Kararnamenin bu hafta içinde çıkması bekleniyor.

2018 yılından bu yana Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan İsmail Baş, geçtiğimiz günlerde kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Ancak yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü henüz göreve başlamazken, İsmail Baş’ın görevine devam ettiği bildirildi.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü için İsmail Baş’ın ayrılmasıyla birlikte, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz’ün adı öne çıkıyor. Alagöz’ün atama kararnamesinin yakında çıkacağı ve bu ismin ağır bastığı belirtiliyor. Daha önce Çaycuma’da görev yapmış şube müdürleri Nusret Parlak ve Muharrem Yol’un isimleri ise şu an için gündemde değil.

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün isminin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.