Nihayet 2024 yılı promosyon rekoru kırıldı! Akbank öğretmenlere 58.000 TL verecek

Nihayet 2024 yılı promosyon rekoru kırıldı! Akbank öğretmenlere 58.000 TL verecek
2024 yılı ikinci yarısana ait maaş açıklamalarının yanı sıra promosyon açıklamaları da devam ediyor. Son dakika haberine göre MEM personeli ve öğretmenler için rekor rakamlara imzalar atıldı...

Son olarak duyurulan maaş promosyon ihalesinde MEM personeline rekor rakama imza atıldığı açıklandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline 58 bin lira promosyon ihalesi açıklanırken, kazanan bankanın Akbankası olduğu belirtildi.

Kayseri Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul ve kurumlarda görev yapan personele yönelik olarak maaş verilecek olan banka ihalesi ile alakalı akşam saatlerinde açıklama yapıldı. Yapılan açıklama sonrasında düzenlenen ihaleye bir çok banka dahil oldu. Türkiye'de rekor sayılabilecek bir maaş promosyonu ihalesi gerçekleşirken, bu kapsamda 58 bin lira maaş promosyonun altı çizildi.

KOCASİNAN MEM PROMOSYONU

Akbank ile varılan mutabakat sonucunda banka, milli eğitim müdürlüğü personeline toplamda toplamda 58.000 TL'lik bir promosyon bedeli ödeyecek. Kocasinan İlçe MEM'den konu ile alakalı yapılan açıklamada bankanın bu promosyon ödemesini 15 Temmuz'dan sonra tek seferde ödeyeceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.