SAMSUN il milli eğitim müdürü ve bazı şube müdürleri görevden alınacak mı?

SAMSUN il milli eğitim müdürü ve bazı şube müdürleri görevden alınacak mı?
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda çalışan Onur Gündüz'ün intiharında soru işaretleri olduğu ve iş yerinde baskıya maruz kaldığı iddia edildi...

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Onur Gündüz'ün intiharına ilişkin oldukça önemli sorular ortaya atıldı. Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu tarafından gündeme getirilen olayda, Onur Gündüz'ün İl Milli Eğitim Müdürü tarafından baskıya maruz bırakıldığı öne sürüldü. Konuyla ilgili sert ifadelerde bulunan Kuruoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bakanlık müfettişi görevlendirilmesini ve İl Milli Eğitim Müdürü ile bazı Şube Müdürlerinin görevden alınmasını istedi...

Hür-Sen Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü personeli Onur Gündüz'ün intiharına ilişkin bazı iddiaların var olduğunu öne sürerek Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine sosyal medya hesabından şu soruları yöneltti:

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar;

Müdürlüğünüz personeli Onur Gündüz neden intahar etti. Kurum içinde kendisine baskı uygulandı mı? Uygulandıysa intiharla ilgisi var mı? Bu sorulara cevap vermelisiniz yoksa konuyu TBMM'ye taşıyacağız.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar;

Kurum çalışanınız Onur Gündüz neden intihar etti?
Kurum içinde baskıya maruz kaldı mı?
Kurumda bir çok çalışana psikolojik baskı uyguladığınız ve sorunlu davranışlar sergilediğiniz iddia ediliyor. Doğru mu?
Cevap bekliyorum.

Cevap bekliyorum! Onur Gündüz neden intihar etti?

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Onur Gündüz neden intihar etti? 29 yaşında bir gençti, çalışma yerinde baskıya maruz kaldı mı? Araştırılacak mı?

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünü uyarıyorum

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini uyarıyorum. Onur Gündüz’ün intiharının üstünü kapatmak için hikayeler uydurmayın. Yaşarken saygı göstermediniz ölüsüne bari saygı gösterin.

Size sorularım var kurumda ona baskı uyguladınız mı? Uygulamadınız mı? Açıklayın…

Sayın Yusuf TEKİN; İl Milli Eğitim Müdürü ve bazı Şube Müdürleri görevlerinden el çektirildi mi?

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünde bir personelinizin intihar etti araştıracak mısınız?

Soruşturmanın selameti için namuslu Bakanlık Müfettişleri görevlendirdiniz mi?

Soruşturmanın selameti için İl Milli Eğitim Müdürü ve bazı Şube Müdürleri görevlerinden el çektirildi mi?

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünde işçi kadrosunda çalışan Onur Gündüz intihar etti. Aslında çevre mühendisiydi.

İl Milli Eğitim Müdürü tarafından baskıya maruz bırakıldı mı?

Kurumda bir çok çalışan gibi Onur Gündüz’ün de İl Milli Eğitim Müdürü tarafından baskıya maruz bırakıldığı iddiaları var. Sayın Yusuf Tekin,
tarafından bakanlık müfettişleri görevlendirilmeli ayrıca cumhuriyet savcılığı bir kardeşimizi intahara sürükleyen olaylarda çalışma ortamında gördüğü baskıların etkisi var mı araştırılmalıdır. Hürriyetçi Eğitim Sen olarak aileye her türlü hukuki destek vermeye hazırız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum