SON DAKİKA HABERİ: Öğretmenevi Müdürü ve Müdür Yardımcıları görevden alındı: Yerlerine atama yapıldı...

SON DAKİKA HABERİ: Öğretmenevi Müdürü ve Müdür Yardımcıları görevden alındı: Yerlerine atama yapıldı...
Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğünde görevden alma depremi: Öğretmenevi Müdürü ve Müdür Yardımcıları görevden alınarak yeni atamalar yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Kırşehir Öğretmenevi yönetiminde değişiklik yapıldı. Müdür Mustafa Aslan ile birlikte Müdür Yardımcıları Mehmet Korkmaz ve Oğuz Durdu görevlerinden alındı.

Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Mustafa Aslan daha önce görevinden alınmış ve 3 ay süreyle yerine Mehmet Saylan müdürlük yapmıştı. Mustafa Aslan daha sonra mahkeme kararıyla görevine iade edilmişti.Yaklaşık 1 yıldır iade edildiği görevini sürdüren Aslan bu kez Bakanlık kararıyla görevinden alındı ve yerine Mehmet Saylan tekrar müdür olarak görevlendirildi.

YENİ MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI

Öğretmenevi Müdür Yardımcılığı görevinden alınan Oğuz Durdu'nun yerine ise Abdülkadir Özcan Proje Ortaokulunda görevli Hacı Türker getirildi.

Görevden alınan Mehmet Korkmaz'ın yerine ise Kurancılı Şehit Ayhan Keleş İlkokulu Müdürü Nedim Çelebi getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum