Denize Giren Okul Müdüründen Acı Haber!

Denize Giren Okul Müdüründen Acı Haber!
İstanbul'da sabah saatlerinde denize giren Memduh Alparslan Cıngıloğlu (49) bir süre sonra gözlerden kayboldu. Cıngıloğlu'nun cansız bedeni, arama kurtarma ekipleri tarafından 1.5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Şile Sofular Plajında saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, Pendik İTO Özel Eğitim Uygulama Okulu müdürü Memduh Alparslan Cıngıloğlu (49), kamp yapmak için dün sabah saatlerinde mesire alanına gitti.

Okul Müdürü Boğularak Hayatını Kaybetti

Geceyi kamp alanında geçiren Cıngıloğlu ve 3 arkadaşı sabah saatlerinde denize girdi. Bir süre sonra arkadaş grubundan biri boğulma tehlikesi geçirdi. Bu sırada Memduh Alparslan Cıngıloğlu denizde gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye Sualtı Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Boğulma tehlikesi geçiren kişi ekipler tarafından kurtarıldı. Denizde kaybolan Cıngıloğlu’yu bulmak için ise, arama kurtarma çalışması başlatıldı. Dalgıçlar plajda uzun süre arama kurtarma çalışması yaptı. Cıngıloğlu’nun cansız bedeni öğle saatlerinde kaybolduğu bölgeden 1.5 metre uzaklıkta bulundu.3 çocuk babası olduğu öğrenilen Cıngıloğlu'nun canazesi Şile Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum