İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sıcak gelişme: 4 şube müdürü görevden alındı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sıcak gelişme: 4 şube müdürü görevden alındı
SON DAKİKA HABERİ! İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde uzun yıllardır hizmet yapan, başarılı 4 Şube Müdürü, görevden alındı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevlerini başarıyla yerine getiren Şube Müdürleri Cemalettin Akınay, Abbas Balcı, Orhan Danış ve Mithat Saraçoğlu beklenmedik bir şekilde görevlerinden alındı.

Siirt halkı tarafından tanınan bu isimlerin neden görevden alındığına dair çeşitli spekülasyonlar sürerken Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“ Siirt il Milli Eğitim Müdürlüğünde 4 Şube Müdürü Görevden Alindi" haberleri üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür. Müdürlüğümüzde il Müdür yardımcılığı ve şube Müdürlüğünde geçici ve norm kadro fazlası olarak görevlendirilen 4 mesai arkadaşımızın 14 Haziran 2024 tarihi itibariyle geçici görevlendirmeleri sona ermiştir. Norm kadro fazlası geçici görevlendirmelerin uzatılması yürürlükteki mevzuat ve 2024/7 sayılı tasarruf tedbirleri genelgesi kapsamında mümkün görülmemektedir. Mesai arkadaşlarımıza bu zamana kadar ki hizmetlerinden dolay teşekkür eder, norm kadro ihtiyacı olduğunda durumları yeniden değerlendirilebilecektir. Konuyu farklı mecralara çekerek, kurumumuzu zan altında bırakacak açıklamaları da üzüntüyle karşıladığımızı Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum