Kadın ilçe milli eğitim müdürü, başarısıyla dikkat çekiyor!

Kadın ilçe milli eğitim müdürü, başarısıyla dikkat çekiyor!
Ordu'nun ilk kadın İlçe Milli Eğitim Müdürü Emine Turhan Öztürk Mesudiye'de başarılı çalışmalara imza atıyor.

6 ay önce ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanan Emine Turhan Öztürk, çalışmalarıyla göz dolduruyor. Ordu Mesudiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Emine Turhan Öztürk, ilçede eğitimin başarısını yükseltmek için çalışıyor. Emine Turhan Öztürk, Ordu'nun ilk kadın İlçe Milli Eğitim Müdürü olduğu bildirildi...

Mesudiye İlkokulu Müdürü Emine Turhan Öztürk 6 ay önce Mesudiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Mesudiye'de eğitim kalitesinin yükselmesi için çana sarf eden Emine Turhan Öztürk," İlimiz Mesudiye İlçesinde, 06.11.2023 tarihi itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum.

Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. Veli-Öğretmen- Öğrenci hep birlikte daha iyi bir Mesudiye için birlikte çok güzel işler yapacağımıza eminim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum