Son Dakika: MEB'de Atama Sırası İlçe Müdürleri ve İl Müdür Yardımcılarına Geldi

Son Dakika: MEB'de Atama Sırası İlçe Müdürleri ve İl Müdür Yardımcılarına Geldi
Milli Eğitim Bakanlığı'nda İl Milli Eğitim Müdürleri atamalarının büyük ölçüde tamamlandığı, sıranın İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılılarına geldiği ifade ediliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevden alma ve atamalar hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde birçok İl Milli Eğitim Müdürünün ataması yapılmış, bazıları görevden alınırken, bazıları ise yer değişikliğine gitmişti.

Bakanlığın önümüzdeki günlerde atamaları ilçe müdürlerine ve il müdür yardımcılarına kaydırması bekleniyor. İl Milli Eğitim Müdürleri atamaları büyük ölçüde tamamlandı, kalan birkaç atamanın da yakında yapılması öngörülüyor. Şimdi sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarına geldi.

SIRADA İLÇE MÜDÜRLERİ VE İL MÜDÜR YARIMCILARI VAR!

Geçtiğimiz Mart ayında yerel seçimler nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürleri siyasi baskılardan kaçınmak ve herhangi bir küskünlük yaratmamak adına ilçe müdürleri ve il müdür yardımcılarında değişiklik yapmamıştı. Bu atamalar yarım kalmış ve kısmi rotasyon gerçekleştirilmişti. Şimdi ise bu yarım kalan atamaların tamamlanması için düğmeye basılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, ilçe müdürleri ve il müdür yardımcıları konusunda uzun süredir çalışmalar yaptığı biliniyor. Yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürleri, daha güçlü bir kadro oluşturmak ve yeni isimlerle taze bir heyecan yaratmak istiyor.

YENİ ATAMA SÜRECİ VE ROTASYON

Bu çalışmaların sonuna gelindi. Önümüzdeki günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarının görevden alınması, rotasyona tabi tutulması veya atanması bekleniyor

Mebpersonel