Polislere Müjde! 58 Bin TL Hesaplara Yattı! Resmen Açıklandı

Polislere Müjde! 58 Bin TL Hesaplara Yattı! Resmen Açıklandı
Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) ve Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK), 2024 yılı temettü ödemelerini açıkladı. POLSAN ve OYAK'ta 1 milyon TL birikimi olan personel için 2024 yılı aylık kar payları da belli oldu.

Polis ve askerler, temettü ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merakla bekliyordu. POLSAN ve OYAK, 2024 yılı için belirlenen temettü bedellerini hesaplara yatırıldığını duyurdu. Ancak, geçen yıl verilen yüksek temettülerin bu yıl düşüş gösterdiği gözlendi.

Odatv'nin haberine göre, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminde POLSAN’da 1 milyon TL'lik birikime karşılık 35 bin TL temettü ödemesi yapılırken, bu yıl aynı birikime karşılık sadece 16 bin TL ödendi. Bu düşüş, polisler arasında hayal kırıklığı yarattı.

Öte yandan, OYAK’tan memnun kalan askerler için ise durum farklı. OYAK, 2024 yılı için 1 milyon TL birikimi olan personele 58 bin TL temettü ödemesi yaptı. Bu ödeme, askeri personel tarafından memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.