MHP sözleşmeli sağlıkçılara kadro ve maaş zammını Meclise taşıdı

MHP sözleşmeli sağlıkçılara kadro ve maaş zammını Meclise taşıdı
Sağlık personelimizin taban aylığına artış veya seyyanen ödeme yapılmasına yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır? Sağlık hizmetlerinde süresiz sözleşmeli, 3+1 sözleşmeli, vekil ebe hemşire ve kamu dışı sağlık personellerine kadro verilmesine yönelik bakanlığınızca yürütülen çalışma var mıdır? 

Sağlık personelinin maaşlarının arttırılmasına ilişkin önerge:

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıda ifade ettiğim sorumun,Sayın Fahrettin KOCA tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için gereğini saygılarımla arz ederim. 19.10.2020 Olcay KILAVUZ /MHP Mersin Milletvekili 

1. Covid-19 ile bu mücadele dönemine münhasır olmak üzere fedakârca mücadele veren sağlık personelimizin taban aylığına artış veya seyyanen ödeme yapılmasına yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır? 

2. Sağlık hizmetlerinde süresiz sözleşmeli, 3+1 sözleşmeli, vekil ebe hemşire ve kamu dışı sağlık personellerine kadro verilmesine yönelik bakanlığınızca yürütülen çalışma var mıdır? 

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum