ATAMA SONUCU OLUŞAN TABAN PUANLAR YAYINLANMALI

Bir tayin dönemi sürecine daha girmiş bulunmaktayız. Bulunduğu yerde yönetmelik gereği gerekli görev süresini tamamlayan ve yer değişikliği için başvuruda bulunabilecek “tayinci personel” için il içi, il dışı, özür grubu tayinleri ile ilgili gözler yapılacak açıklamalara çevrilmiş durumda. Eğitim camiası seçim öncesi zorunlu hizmet affı, sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçmesi ve özür grubu tayinlerinden faydalanabilmek için verilecek müjdeler beklenmeye başladı.

2015 Ekim’de Atananlar “Ekim Ayı Baz Alınsın” Çağrısında Bulunuyor. Zira, 2015’in Ekim ayında atanan öğretmenlerin Eylül ayı baz alınması halinde 2018 tayin sürecinden istifade edemeyeceği ortada. Bu vesileyle bu hususu da dile getirmiş olalım.

2018 tayin dönemi öncesi, öğretmenlerin fikir sahibi olabilmesi ve şeffaflığın sağlanabilmesi adına Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, öğretmenlerle ilgili atama sonuçları neticesinde oluşan minimum puanları resmi sayfasından ilan etmelidir.  MEB sayısal veriler içerisinde ilk atama, özür grubu ataması gibi atamalardan sonra oluşan minimum puanlar, kurum bazlı taban puanlar herkese açık olarak paylaşılmalı ve gerekli bilgilendirme yapılmalıdır,

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mehmet GÜLEÇ Arşivi