ELAZIĞ'DA HEMŞİREYE ŞİDDETİ KINIYORUZ!

Elazığ'da özel bir hastanede görev yapan genç hemşire, hasta yakını öğretmen tarafından darp edildi.Hemşire darp raporu alırken, şikayetçi olduğu olaya karışanlar ise gözaltına alındı.

Elazığ'da hemşireye darp iddiasıÖzel bir hastanenin çocuk bölümünde  İ.S. ve ailesi rahatsızlanan çocuklarını hastaneye getirmiş ,Hastanede tedavi altına alınan çocuğa hemşire Şeyma G. müdahale etmiş ve Çocuğun damar yolunu çıkarmasıyla aile yakınları hemşireye küfür ederken, öğretmen olduğu öğrenilen bir yakını da darp etmiştir. Durumun polise bildirilmesi üzerine hastaneye polis ekibi sevk edilmiş ve Hemşireyi darp eden öğretmen ile bir yakını gözaltına alınmıştır.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları bizi derinden yaralamaktadır. Sebebi ne olursa olsun böyle bir durumun asla kabul edilemeyeceğini her zaman dile getiriyoruz. Yaşanan bu vahim hadiseyi de kınıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın yaşadıkları bu tip olaylarda her zaman KAMU SAĞLIK-SEN olarak yanlarındayız. Görevi başında şiddete maruz kalan ŞEYMA GÜNDEM Hemşiremize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, saldırıyı gerçekleştiren şahısların en ağır cezayı almaları için yargıya taşınan olayın sonuna kadar takipçisi olacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ümit KARATAŞ Arşivi