Görevden alınan müdür hakkında yeni gelişme

Görevden alınan müdür hakkında yeni gelişme
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Çalı İlkokulu, Çalı İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu’nun ortak kullandığı çok amaçlı salonda Çalı İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okula gelir elde etmek için etkinlik düzenlendi.

Mayıs ayında kadınlara yönelik olarak düzenlenen Anneler Günü ve Hıdırellez etkinliğinde dansöz oynatılması kamuoyu tarafından tepki ile karşılanmıştı. Tepkilerin ardından Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme ve soruşturma başlatırken, Çalı İlkokulu müdürü Coşkun Şahiner de görevden uzaklaştırılmıştı. 

Cumhuriyet’in edindiği bilgilere göre Şahiner, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Remzi Zümrüt İlkokulu’nda göreve başladı. 

EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ BAŞKANI: BİLGİM YOK 
Konuya ilişkin Cumhuriyet’e konuşan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Adil Korkmaz, “Şu an için biz Milli Eğitim soruşturma birimi olarak dosyamızı tamamladık. İlgili birimlere teslim ettik. İşlemler diğer birimler tarafından yürütülüyor. Arkadaşın orada göreve başlayıp, başlatılmadığıyla ilgili şu an benim bilgim yok” ifadelerini kullandı.

“Göreve başladığını kime sorabiliriz” sorumuza ise Korkmaz, “Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne sorabilirsiniz” diye yanıt verdi. 

"MÜDÜRLE GÖRÜŞÜLMESİ DAHA DOĞRU OLUR"
Korkmaz’ın açıklaması üzerine Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü aradık. Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi’nin bu hafta izinli olduğu bilgisini aldık. Müdür vekili Mehmet Orhan ise konuya ilişkin müdürle görüşülmesinin daha doğru olacağını belirtti. 

(Görevden alındıktan sonra)

ÖĞRETMEN OLARAK GÖREVE BAŞLADI
Cumhuriyet’in edindiği bilgilere göre Coşkun Şahiner, Remzi Zümrüt İlkokulu’nda öğretmen olarak göreve başladı. 

cumhuriyet

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.