Bakanlıkta şok görevden alma: 2 bakan yardımcısı görevden alındı

Bakanlıkta şok görevden alma: 2 bakan yardımcısı görevden alındı
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni Bakan Murat Kurum'un göreve başlamasıyla birlikte teşkilat şemasında güncelleme yaptı. Bu kapsamda, bakanlık bürokrasisinde önemli değişiklikler yapılması planlanıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın değişmesiyle birlikte bakanlık bürokratlarında da önemli değişiklikler yaşanmaya başladı. Son dakika bilgilerine göre, iki bakan yardımcısı görevden alındı.

BAKANLIKTA ŞOK GÖREVDEN ALMA!

Gazeteci Cengiz AKSAN, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda iki bakan yardımcısının görevden alındığını ve yerlerine atama yapıldığını ifade etti. Buna göre, Bakan Yardımcıları Refik Tuzcuoğlu ve Vedat Gürgen görevden alındı.

Cengiz AKSAN, görev değişikliğiyle ilgili olarak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda atama kararnamesinin hazır olduğunu ve görevden alınan isimlerin yerlerine, Toki Başkanı Ömer Bulut'un ve Bakan Kurum'un önceki Özel Kalem Müdürü Burak Demiralp'ın geleceğini belirtti.

Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ın ise görevine devam edeceği bildirildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.