İŞKUR KPSS'siz aylık 23.000 TL maaşla beden işçisi alımı yapacak

İŞKUR KPSS'siz aylık 23.000 TL maaşla beden işçisi alımı yapacak
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından vatandaşlara yeni haberler duyuruldu. Buna göre 23 bin TL maaşla beden işçisi alımı yapılacağı ifade edildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından vatandaşlara yeni haberler duyuruldu. Buna göre 23 bin TL maaşla beden işçisi alımı yapılacağı ifade edildi. İŞKUR, KPSS gibi sınav şartı olmadan farklı pozisyonda iş arayanlar için yeni iş fırsatlarını duyuruyor. Buna göre de iş ilanlarına da başvuru yapabilmek adına da herhangi bir sınava da katılması istenmemektedir.

İŞKUR tarafından paylaşılan ilanlar da; özellikle sınav puan şartı aranmaması ile birlikte iş arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Başvuru süreçlerindeki kolaylık ile beraber iş arayanlar için cazip bir seçenek oluşturuyor. Bu süreç, iş arayanlar için zaman tasarrufu sağlarken, aynı zamanda iş bulma şansı da artışa geçiyor.

İŞKUR resmi internet sayfasında da yer alan iş ilanlarında adayların erişmesi kolay ve başvuru için de gerekli tüm linkler yer alıyor.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuru sürecinde, adaylardan temel kişisel bilgilerin yanı sıra, iş tecrübesi ve yeteneklerini belirtmeleri gerekmektedir. Bu bilgiler, işverenlerin doğru adayı bulması için büyük bir önem arz etmektedir.

İŞKUR, farklı sektörlerdeki işverenlerle iş birliği halinde çalışmalarını sürdürmektedir.

İŞKUR PROFİL NASIL OLUŞTURULUR?

· 3 adet vesikalık fotoğraf
· İkametgah belgesi
· Kimlik fotokopisi
· Sağlık raporu
· Adli sicil raporu
· Aile durum belgesi
· IBAN numarası

Bu belgeler, yalnızca İŞKUR'un şubeleri üzerinden başvuru yapacak olan kişilerden talep edilir. İnternet üzerinden online olarak kayıt yapmak isteyen kişiler, internet üzerinden kendilerinden istenen bilgileri beyan ederek kolay ve hızlı bir şekilde kayıtlarını oluşturabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.