İlçe Milli Eğitim Müdürü Neden Görevden Alındı?

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neden Görevden Alındı?
7 Ay Önce Atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Selman Küçük Neden Görevden Alındı?

20. 08.2021 tarihinde Şişli ilçe Milli Eğitim müdürlüğü görevine başlayan Selman Küçük görevden alınarak yerine Fatih İlçesinde Cevri Kalfa İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapan EBS Şube Başkan Yardımcısı Sevgi Yücel'in atandığını İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alındı yerine EBS Şube Başkan Yardımcısı atandı haberimizde siz değerli okurlarımıza aktarmıştık.

7 ay önce bu göreve atanan Küçük’ü neden görevden alındı.

Bu konuda bir çok iddia bulunurken bu iddiaların başında şunlar geliyor:

1) Şube müdürlerine tahsisli lojmanları, görevi biten ve farklı ilçelerde görev yapan şube ve ilçe milli eğitim müdürlerinin boşaltmasını talep etmesi

2) Yıllardır ihaleye çıkmayan kantinlerinin ihale duyurularını yapılması

3) Usulsüz görevlendirme isteklerini reddetmesi, görevlendirmelerin yasaya uygunluğunu gözetmesi

4) Usule aykırı işletilen otoparkların kapatılmasını talep etmesi

5) Soruşturma dosyalarında kişisel müdahalelere son vermesi, objektif bir tavır takınması, dosya kapatılması taleplerini reddetmesi

6) Şişli Öğretmenevi ve Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oluşan yaklaşık 12 milyon TL civarındaki kamu zararına ilişkin olarak bazı çevrelerin Selman Küçük’e baskı yapması ancak Küçük’ün bu yöndeki talepleri dikkate almaması

Selman Küçük, göreve geldiği günden beri koltuğa yapışık kalan bir müdür olmadı, 7 aylık kısa bir sürede birçok okulu ve kurumu en az üç defa ziyeret etmiş; problemleri yerinde görerek çözümler üretmeye çalışmıştı.

Ancak yukarıda saydığımız temel sorunlar belli kesimleri ve rant odaklarını rahatsız etmiş olacak ki görevde kalması istenmedi.

Müslüman mahallesinde salyangoz satmakta mahir olanların nasıl olup da bu dönemde en tepelere taşındığının hesabını kim nasıl verecek bilemiyoruz.
mebpersonel

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.