AK Parti'den emeklilere heyecan verici açıklama: Erdoğan'dan en düşük emekli aylığına zam talimatı geldi

AK Parti'den emeklilere heyecan verici açıklama: Erdoğan'dan en düşük emekli aylığına zam talimatı geldi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli aylığına ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulunarak çalışmaların devam ettiğini söyledi. Çelik, AK Parti MYK toplantısının ardından en düşük emekli aylığına zam konusunda "Henüz karar verilmiş değil." dedi.

AK Partili üst düzey yetkili Ömer Çelik, MYK toplantısı ardından emekli maaşları hakkında konuştu. En düşük emekli maaşlarına yapılması beklenen zam haberi nihayet resmi bir yetkili tarafından açıklandı. Çelik'in açıklamaları titiz bir şekilde irdelendiğinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşıyla ilgili yeni bir düzenleme gittiğini, söyleyebiliriz. Bu kapsamda yeni bir düzenleme gelirse, bunun kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinin içinde yer alması kuvvetle muhtemeldir.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı ardından emekli maaşlarına yeni düzenleme mesajı verdiği açıklamasında şunları söyledi;

EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞINA ZAM

Üzerinde çalışılıyor. Çalışma devam ediyor. Karar verilmiş değil. Şu zamana yetişir mi diye bir değerlendirme yapmamız söz konusu değil. OVP'nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz.

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum