CHP'li Atakum Belediyesinde şok iddia! 'Müfettiş incelemesi gerekiyor'

CHP'li Atakum Belediyesinde şok iddia! 'Müfettiş incelemesi gerekiyor'
Samsun Atakum Belediyesi hakkında şok bir iddia gündemde! AK Parti Meclis üyesi olmayan kum ve çimento için 'Sele gitti' denilerek fatura kesildiğini söyledi

Samsun'da CHP'li Atakum Belediye Meclisinde, şirket bünyesinde bulunmayan kum ve çimento stoku için sel felaketinde ziyan olduğu yönünde tutank tutularak faturalar kesildiği gündeme geldi.

Atakum Belediye Meclis toplantısında gündeme gelen şok iddia ağızları açık bıraktı. 

KUM VE ÇİMENTO NEREYE GİTTİ

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

AK Parti Meclis üyesi Süleyman Sezen, selde ziyan olduğu ileri sürülen kum ve çimento stoku ile ilgili yaptığı konuşmada, "İki tutanak var. 7 bin 679 palet suya gitmiş. Atakum sahilinde hiç kimse palet görmedi, nereye gitti bunlar? İkincisi 7 bin 500 ton kum, imalat yapılmış 4918 ton kum toplamda 12 bin 400 ton kum. Şirket müdürüne sordum, günlük tüketim nedir? Bir buçuk günde 1 tır dedi. Ayrıca selde parkelerin ziyan olduğu söylendi. Parkelerin ziyan olma şansı, suya karşıma şansı yok. 3 bin 777 ton çimento, 3bin 780 torba çimento, 300 tır. Bir yıllık kum ihtiyacımız bir günde nasıl sele verdik. Sorduk blgi alamadık. Bir yılda tükekmediğiniz kum ve çimentoyu sele vermişsiniz. Böyle bir yalan olmaz" dedi.

OLMAYAN ŞEYLER OLMUŞ GİBİ GÖSTERİLMİŞ

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Atakum Belediye Meclisi'nin AK Partili Meclis üyesi Kemal Certel'de konuyla ilgili açıklamasında şöyle konuştu:

"Faturalarla mal alımı yaptık aldığımız bu mallarda selde gitti deniliyor. Bunu ispatlayacak bir belge yok. Komisyon böyle bir varlığın olmadığını ve böyle bürede harcanamayacağı sonucuna ulaşmış. Bütün bu yapılan incelemeler sonucunda elde edilen bilgilerle bu raporlarla kesinlikle bir müfettiş incelemesi gerekiyor buraya. Çünkü olmayan şeyler olmuş gibi gösterilmiş" 

samsunkenthaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.