Yeni Citroen C5 Aircross fiyatı ve özellikleri ile etkiledi!

Yeni Citroen C5 Aircross fiyatı ve özellikleri ile etkiledi!
Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan Citroen, yeni modeli C5 Aircross'u tanıttı. Otomobil piyasasında payını ve konumunu geliştirmek, artırmak isteyen Citroen'in yeni modeline dair detaylar haberin devamında...

Citroen markası için büyük bir öneme sahip olan C5 Aircross modeli için Citroen'den yeni tanıtım bilgileri peş peşe geldi. Son zamanlarda pek çok otomobil markasının tanıttığı otomobil modelleri arasından kolayca sıyrılan otomobil Citroen C5 Aircross; fiyatı, tasarımı, özellikleri ve donanımı ile etkiledi.

Sıfır km otomobil sahibi olmak isteyen ancak ekonomik koşullar nedeniyle otomobil sahibi olamayan vatandaşlara bu yeni model sunuluyor. Yeni çıkan Citroen C5 Aircross modeli Türkiye pazarında uygulanan satış politikası ve fiyatı ile büyük beğeni topladı. 

1 milyon TL'nin altında otomobil bulmanın zorlaştığı şu dönemlerde uygun fiyat politikası ve özellikleri ile dikkat çeken Citroen C5 Aircross modelinin fiyatı, özellikleri ve tasarımı merak konusu oldu.

Sıfır km otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşların son saatlerde sıklıkla araştırdığı otomobil modeli CCCitroen C5 Aircross modeli ile ilgili detaylar, fiyat bilgisi ve özellikler haberin devamında, 

Citroen C5 Aircross Farkları

Yenilenmiş 2022 Citroen C5 Aircross modeli ile daha köşeli bir cross otomobil, aracın bekleyenlerini karşılıyor. Citroen tarafından çıkartılan yeni makyajlı Citroen C5 Aircross'un on kısmında yer alan yeni köşeli tasarımlar ve gövde panellerinde bulunan ışıklandırmalar aracın dikkat çekici noktalarından. Citroen, bir önceki modellere göre C5 Aircross modellerinde jant rengi seçeneğini de artırmış durumda.

Aracın bir önceki modellerinden en büyük farklarından biri ise arka stop farları ışıklandırma sistemi oldu. Parçalı bir ışıklandırması olan arka stop farları aracın en çok dikkat çeken dış tasarım ögelerinden oldu.

Citroen C5 Aircross Fiyatı Ne Kadar Temmuz 2022

Yenilenmiş 2022 Citroen C5 Aircross modellerinin fiyatları ise son saatlerde sıkça aratıldı. Merak edilen otomobilin Türkiye pazarında satışa sunulduğu fiyat listesi şu şekilde;

Dizel

1.5 BlueHDi 130 HP – EAT8 – Feel Bold: 885.000TL
1.5 BlueHDi 130 HP – EAT8 – Shine: 949.000TL
1.5 BlueHDi 130 HP – EAT8 – Shine Bold: 983.000TL
Benzin

1.6 PureTech 180 HP – EAT8 -Shine Bold: 983.000TL 
Yeni Citroen C5 Aircross, Türkiye pazarında uygun fiyattan satış yapması ile dikkat çekerken özellikleri ve tasarımları da büyük ilgi görüyor. 15. litre ila 1.6 litre motor seçenekleri olan otomobilin kısa süre içerisinde kredi ile satılır hale gelmesi ve yollarda sıklıkla görülmesi bekleniyor.

kamugündemi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum