Ekonomi uzmanı mevduattan 10 kat daha fazla getiri sağlayacak aracı açıkladı

Ekonomi uzmanı mevduattan 10 kat daha fazla getiri sağlayacak aracı açıkladı
Türkiye'de artan enflasyon oranı vatandaşların da paralarını korumasını sağlıyor. Bu süreçte doğru yatırım araçlarını araştıran kişiler için de uzmanlardan yorumlar geliyor.

Türkiye'de artan enflasyon oranı vatandaşların da paralarını korumasını sağlıyor. Bu süreçte doğru yatırım araçlarını araştıran kişiler için de uzmanlardan yorumlar geliyor. Ünlü yatırım uzmanı Mert Ergün yaptığı açıklama ile mevduat getirisinden 10 kat daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı varlıklarını değerlendirmek kaydıyla farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Zaman zaman güncel dalgalanmalarla beraber de farklı yatırım araçları ön plana çıksa da uzun vadeli araçlar araştırılıyor.

Özellikle son zamanlarda mevduat faizine ilgi artsa da yatırım uzmanı Mert Ergün, 2025 yılında çok para kazandıracak yatırımı belirtirken dikkat çeken ifadelere yer verdi.

MEVDUAT FAİZLERİ YÜKSELİŞTE

Son dönemde bankaların sunduğu yüksek faiz oranları vadeli mevduat hesaplarına olan ilgiyi artırmış durumda.

Örneğin, 100 bin liralık bir mevduatı 32 gün boyunca yıllık %54.83 faiz oranıyla değerlendiren bir yatırımcı, stopaj oranı düşüldükten sonra 4226 lira faiz getirisi elde ediyor.

Bankaların sunduğu farklı vade seçenekleri ve faiz oranları da bu seçim sürecini karmaşıklaştırıyor; örneğin, 3 ay vadeli %59.45 veya 6 ay vadeli %56.98 gibi seçenekler de mevcut.

“TOPRAK YATIRIMI 2025’TE SİZE ÇOK PARA KAZANDIRACAK”

Yatırım uzmanı Mert Ergün, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2025 yılına toprak yatırımının fazla kazanç sağlayacağını aktarırken, vadeli mevduatın anlık bir zevk olduğunu aktardı.

Ergün, şu ifadelere yer verdi:

“Vadeli mevduat anlık bir zevk. Doğru yatırım ise gerçek bir aşk hikayesi .. Vadeli mevduat seni birkaç ay daha mutlu eder en fazla. Doğru yatırım ise 20 yıl sonranı, sevdiklerini garantiye alır. Hikâyesi olan, geleceğine güvendiğiniz bölgeden yapacağınız TOPRAK yatırımı 2025’te size çok para kazandıracak”

EDİTÖR NOTU: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.