Arabasına benzin, motorin ya da LPG alacaklar DİKKAT: 175 TL birden indirim müjdesi açıklandı

Arabasına benzin, motorin ya da LPG alacaklar DİKKAT: 175 TL birden indirim müjdesi açıklandı
Akaryakıtta 175 TL indirim sağlayan yöntem açıklandı! Zirat Bankası resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 31 Mart 2024 tarihine kadar sürecek olan bankkart lira kampanyasında detaylar ortaya çıktı...

Arabasına benzin, motorin ya da LPG alacaklar bankkartla alan yaşadı! 750 TL birden indirim yapılacak. Ziraat Bankası, Bankkart'ın açıkladığı son kampanya detaylarında, 31 Mart'a kadar geçerli akaryakıt harcamalarına büyük destek sağlanacağı bildirildi. Kampanya hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz...

Akaryakıt Harcamalarınıza 175 TL Bankkart Lira: 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 175 TL Bankkart Lira!

16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 175 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 5 Nisan 2024 tarihinde yüklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum