Benzin ve motorine okkalı zam geliyor! O tarihte akaryakıt zammına hazır olun

Benzin ve motorine okkalı zam geliyor! O tarihte akaryakıt zammına hazır olun
Son dakika haberine göre, akaryakıt fiyatlarına zam gelecek. O tarihte benzin ve motorin fiyatları yükselecek. Benzine 1,96 TL, motorine ikinci bir zam olarak 1 TL 1,29 TL artış geliyor!

Akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam haberi daha geldi. Kötü haber sektör kaynaklarından geldi. En son geçen hafta motorine yapılan zamdan sonra 30 Ocak 2024 Salı ve 31 Ocak 2024 Çarşamba yeni bir zammın geleceği bildirildi. Ayrıntılar haberimizde.

Benzin ve mazota YENİ zam yolda!


Sektör kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre, Motorine, 30 Ocak 2024 Salı gününden geçerli olmak üzere 1 lira 38 kuruş zam gelmesi kesinleşti.

İşte Akaryakıt Fiyatlarındaki Beklenen Zamlar

- Motorine ikinci zam geliyor, benzine de zam geliyor. Edinilen bilgiye göre brent petrol fiyatındaki artıştan dolayı 31 Ocak 2024 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere, Benzinde 1TL 96 krş, Motorinde de ikinci bir zam olarak 1 TL 29 krş zam beklentisi bulunmaktadır. Çarşamba günkü zam tutarları Salı günü saat 16:00'da netleşecektir.

gazetememur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum