Bu KAMPANYA kaçmaz! Bankalardan Cumhuriyetin 100. yılına özel faizsiz kredi..

Bu KAMPANYA kaçmaz! Bankalardan Cumhuriyetin 100. yılına özel faizsiz kredi..
Bazı bankalar Cumhuriyetin 100. yılına özel 15-20 bin TL arası faizsiz kredi kampanyası başlattı

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında müşterilerine faizsiz nakit avans ile faizsiz kredi kampanyası başlatan bankalar hangileri?

Garanti, Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finans Bank10 bin -25 bin faizsiz kredi kampanyasında kaç taksit yapıyor?

İşte 100. yıla özel faizsiz kredi ve taksitli nakit kampanyası başlatan bankalar ve fırsat oranları...

GARANTİ BBVA
Garanti BBVA'dan gelen açıklamaya göre, 6 ay vadeli 15 bin TL faizsiz nakit avans sunuluyor.

YAPI KREDİ BANKASI
Banka tarafından yapılan açıklamada, 15 bin TL faizsiz nakit avansın başvurularının açık olduğu ve bu kredinin 0 faizle 6 ay vadeli olduğu belirtiliyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI
İş Bankası, 20 bin TL tutarında faizsiz nakit avans verme kararı almış ve bu nakit avansın 6 ay vadeli olduğunu açıklamıştır. Geri ödemeler, aylık 3 bin 333 TL şeklinde gerçekleştirilecek.

QNB FİNANSBANK
10 bin TL'lik nakit avans için başvurular şu an itibarıyla kabul edilmektedir. Banka resmi sayfasında yapılan açıklamada, başvuruların mobil uygulama üzerinden yapılabileceği ifade ediliyor.

KUVEYT TÜRK
Kuveyt Türk, 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans kampanyasının başvurularını kabul etmeye başlamıştır. Başvuruların son tarihi 31 Ekim olarak belirlendi.

AKBANK
Akbank'tan yapılan açıklamada, 20 bin lira tutarında 6 ay vadeli faizsiz nakit avansın geri ödemelerinin ayda 3 bin 333 lira olarak belirlendiği bildirildi.

elazighakimiyethaber/aydınlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum