Doları olanlar bu haberi kaçırmamalı: Prof. Dr. Şenol Babuşcu, yıl sonu için KRİTİK dolar tahminini açıkladı!

Doları olanlar bu haberi kaçırmamalı: Prof. Dr. Şenol Babuşcu, yıl sonu için KRİTİK dolar tahminini açıkladı!
Doları olanlar bu habere DİKKAT! Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısı Profesör Doktor Şenol Babuşçu, 2024 senesi için kritik dolar kuru öngörüsünü açıkladı. Detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası’nın eski genel müdür yardımcılarından Şenol Babuşcu, 12 ay sonra dolar kurunun ne olacağına ilişkin tahminde bulundu. Peki Babuşçu'ya göre dolar ne kadar olacak? Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

PROF. DR. ŞENOL BABUŞCU'DAN ÇARPICI DOLAR AÇIKLAMALARI

“Dolar kurunun yıl sonunda 40 TL ile 44 TL arasında olacağını tahmin ediyorum. Öyle bunun üzerinde veya altında afaki rakamlar mümkün değil. Geçtiğimiz yıl benzer bir açıklama yapmıştım. Dolar kuru 30 TL – 33 TL arasında yılı kapatır demiştim. O zaman çok itirazlar gelmişti. Ancak seçimden sonra hızlı bir yükseliş yaşadık ve zaman beni haklı çıkardı. Şimdi de 40 TL – 44 TL rakamını veriyorum. Bir yıl sonra bu sözlerimi hatırlayalım ve ona göre o zaman yorum yapalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.