Garanti Bankası'ndan Kaçırılmayacak Fırsat: 30.000 TL Faizsiz Kredi Sizi Bekliyor

Garanti Bankası'ndan Kaçırılmayacak Fırsat: 30.000 TL Faizsiz Kredi Sizi Bekliyor
Şubat ayı sonuna kadar 30.000 lira faizsiz kredi fırsatı kapınızı çalıyor! Hayalini kurduğunuz 30 bin TL'lik kredi için Garanti'de başvurular başladı.

Garanti BBVA şubat ayı sonuna kadar devam edecek sıfır faizli kredi ve taksitli nakit avans kampanyasında detaylar belli oldu.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi İmkanı

15 -29 Şubat tarihleri arasında devam edecek kampanya çerçevesinde sadece mobil uygulama üzerinden Garanti BBVA müşterisi olan kişiler, 10.000 TL'ye kadar yüzde 0 faizli krediden faydalanabilecek.

Garanti Bankası Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Banka faizsiz kredi kampanyasının yanı sıra, 20.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avansı da sağlıyor. Garanti BBVA resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre , 20.000 TL faizsiz nakit avansından yararlanmanın kriteri , bankaya gitmeden mobil üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmak gerekiyor.

Vatandaşlar her iki kampanya ile birlikte toplamda 30.000 TL 'ye varan faizsiz kredi ve nakit avans fırsatı yakalamış oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.