Halk Eğitim Müdür Yardımcısı, görevden alındı!

Halk Eğitim Müdür Yardımcısı, görevden alındı!
Milli Eğitim Bakanlığı, tartıştığı başörtülü kadına hakaret eden müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlattı ve ilgili müdür yardımcısı ayrıca görevden alındı.

İddialara göre Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde markete giden bir müşteri, görevli kasiyer kıza aldığı bir ürünün kasadaki fiyatının farklı olduğunu söyledi. Aldığı başka bir ürünü de değiştirmek istedi. İkili arasındaki sözlü diyalog kısa sürede tartışmaya dönüştü.

Bunun üzerine müşteri, ilçe halk eğitim merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yapan oğlu O.D.'ye haber verdi. Tartışmaya dahil olan O.D. kasiyer kızın başörtüsünü hedef aldı.

Adamın hareketlerinden çevredekiler de rahatsız oldu. Öfkeli adamı olay yerine gelen ekipler sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bu kez de ekiplere saldıran adam, güçlükle sakinleştirilerek gözaltına alındı.

Öfkeli adam, polise mukavemet ve kamu görevlisine hakaret iddialarıyla adliyeye sevk edildi. İfadesinin ardından da serbest bırakıldı.

Olay üzerine bir soruşturma da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatıldı. ...Halk Eğitim Müdür Yardımcısı olan O.D. görevden uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum