İş Bankası kredi musluklarını açtı! 900 bin TL konut kredisinde görülmemiş faiz oranı...

İş Bankası kredi musluklarını açtı! 900 bin TL konut kredisinde görülmemiş faiz oranı...
İŞ Bankası'ndan Ocak ayında 5 yıldızlı konut kredisi fırsatı! Banka, 900 bin TL konut kredisi için düşük faiz imkanı sunuyor! İş Bankası, müşterilerine özel yüzde 2,87 oranlı konut kredisi sunuyor. Bu avantajlı fırsatın ödeme planı haberimizde...

İş Bankasından ev sahibi olacaklara düşük faizli 900 bin TL konut kredisi duyurusu geldi. Bankanın 6 ay süreyle erteleyebilme imkanı sağladığı 900 bin TL konut kredisinde, 90 ay vade ile 28 bin TL olarak geri ödemek mümkün.

İş Bankası’nın konut kredisi güncel kampanyasında, aylık faiz oranı yüzde 2,87 olarak belirlendi. Banka’nın bir diğer avantajı ise, konut kredisi taksitlerinin 6 ay süreyle ertelenebilmesidir.

Örnek bir maliyet hesaplamasında, İş Bankası’ndan çekilen 90 ay vadeli 9000 bin TL’lik bir konut kredisi için aylık 28.025,68 TL taksit ödemesi yapılıyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 10 yılda 5,3 milyon TL’ye ulaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum