Konut Kredisinde Heyecan Verici Gelişme: Faiz Oranları %1.20'ye Düşecek!

Konut Kredisinde Heyecan Verici Gelişme: Faiz Oranları %1.20'ye Düşecek!
İslam Memiş, son açıklamasında kredi piyasasına dikkat çekerek konut kredisi faizlerinin 1.20'ye düşeceğini belirtti! Memiş, kredilere yönelik yapılacak düzenleme ile ilgili beklediği tarihi de açıkladı.

Altın ve Para piyasası uzmanı İslam Memiş, konut için yatırım yapmayı planlayan vatandaşları ilgilendiren çarpıcı bir açıklamada bulundu. İslam Memiş, konut kredisi faiz oranlarında heyecan verici bir gelişme yaşanacağını ve faiz oranları yüzde 1.20'ye kadar gerileyeceğini açıkladı! İşte ayrıntılar.

Kredi Muslukları Açılıyor

Konut kredileri ile ilgili önemli bir iddia gündeme geldi. TGRT Haber’e konuşan Finans Analisti İslam Memiş yaptığı açıklamada ‘Kredi muslukları açılır mı?’ sorusuna cevap aradı. Memiş açıklamasında “İlk kez ev alacaklara Mayıs, Haziran gibi yeni bir kredi limiti açıklaması bekliyorum” ifadelerini kullandıktan sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Konut kredisi faizleri 1.20'ye düşecek!

“Daha önce hükümet tarafından yüzde 1.20 oranı belirtilmişti. Bu sözün yerine getirileceğini düşünüyorum. Söz yerde kalmasın diye ilk kez ev alacaklara kredi musluklarının açılacağını söyleyebilirim. Haziran ayında kampanyalı konut kredisi olabilir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum