Memur-Sen’den 2 önemli talep! 3600 ek gösterge ve kira yardımı...

Memur-Sen’den 2 önemli talep! 3600 ek gösterge ve kira yardımı...
Memur-Sen yetkilileri kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge ve kira yardımı için çağrıda bulundu...

Yerel seçimlere iki aydan kısa bir süre kala memurlara yönelik iktidara önemli çağrılar sürüyor. Bu kapsamda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 1. derecede tüm memurlara 3600 ek gösterge çağrısında bulunurken, Eğitim Bir Sen İstanbul Şube Başkanı Erol Ermiş'ten de kira yardımı açıklaması geldi..

3600 ek gösterge çağrısı:

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesi için yaptığı paylaşımda, “Söz' ve 'karar' için şimdi harekete geçme zamanı! Toplu Sözleşme teklifimiz ve Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararı olan 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 Ek Gösterge için biran önce yasal düzenleme yapılsın. 3600 Meclis'e gönderilsin, Verilen söz yerine gelsin." ifadesini kullandı.

Eğitim Bir Sen'den memurlara kira yardımı açıklaması:

Konuyla ilgili Eğitim Bir Sen İstanbul Şube Başkanı Erol Ermiş'ten açıklama geldi. Sayın Ermiş şunları söyledi:

''Yaşama maliyeti ve ev kiralarının inanılmaz yüksek olduğu büyük şehirlerimiz için 14 Mayıs seçimlerinden sonra 31 Mart seçimlerinde de memurlara Büyükşehir Tazminatı vaadi. Tüm memurlar vaadin gerçekleşmesini dört gözle bekliyor. Sendika olarak vaadin sıkı takipçisiyiz. Bu vesileyle 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri, başta İstanbul'umuz ve tüm Türkiye'miz için hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun. Bütün şehirlerimiz hak ettiği güzel hizmetlere kavuşsun.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
18 Yorum